Na de meeting in van de Valk

Ze ging staan en onze tongen vonden elkaar weer. Ik pakte haar bij haar kont en drukte haar tegen me aan. Haar handen begonnen mijn broekriem los te maken en ik begon aan haar overhemd. Ze had een mooie bh aan, beetje licht gekleurd vanwege haar blouse, haar borsten puilden er wat bovenuit. Ik kuste ze zacht terwijl ik haar parfum opsnoof. Inmiddels had ik haar blouse los en ook die vloog door de kamer. Zij had mijn broek los en begon aan mijn overhemd, dat al snel de weg volgde van haar blouse. Haar nagels gleden over mijn borst. Ik heb een beetje borsthaar en ze streek met haar vinger er door. Ik begon de sluiting te zoeken van haar rokje, de rits en het knoopje, al snel viel alles naar beneden. Ik schopte snel mijn schoenen uit. Zij hield haar hakken aan, ze had kousen aan die net bij haar slipje ophielden, geen jarretel maar die zo vanzelf bleven hangen. Ze had een mooie hoge slip aan, om haar figuur natuurlijk te corrigeren. Maar ik zag een geweldig mooie vrouw staan in haar lingerie, op hoge hakken, met een blik die zo geil was…

We kusten nogmaals en mijn handen speelden met haar bh-sluiting, totdat ik ook die los had. Langzaam onthulde ik haar borsten, haar tepels stonden scherp vooruit. Haar flinke borsten, die natuurlijk wat naar onder zakten ving ik heel lief in mijn handen op. Ik kuste haar tepels terwijl ik zachtjes de bevrijde borsten masseerde. “Wat mooi” fluisterde ik “Wat ben je mooi” en kuste haar opnieuw. Een hand op haar borst en een hand op haar billen, die best strak aanvoelden. Ze keek me aan en vroeg “Mag ik even plassen, daarvoor was ik onderweg naar mijn kamer”. “Heel even dan, ik kan eigenlijk niet wachten om alles uit te pakken” en ik drukte met mijn al behoorlijk stijve pik tegen haar buik. Ze keek me lief aan en vroeg “Wil je kijken?” en trok me mee naar de toiletruimte. Nu is pies niet zo mijn ding, maar deze vrouw had me op dit moment alles mogen vragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Sex chat online

Op zoek naar een volwassen vriend om mee om te gaan en virtueel te verkennen? Videochat.nl is de thuisbasis van…

De vriend van mijn zusje

"Dus. Gaan jullie mee?" zei ik terwijl ik mijn armen om Marcel en Stacy heen sloeg. Ze schoten allebei omhoog.…

Mijn vakantie verhaal

Weinig later stonden ze op en kwamen ze naar binnen. Ik haastte me vlug weg uit te kamer. Van achter…