De vriend van mijn zusje

“Dus. Gaan jullie mee?” zei ik terwijl ik mijn armen om Marcel en Stacy heen sloeg. Ze schoten allebei omhoog. Stacy was helemaal dronken en mompelde iets onverstaanbaars. Marcel was nog vrij helder. “Eindelijk” zei hij toen hij zag dat ik het was.
“He niet zo bijdehand he. Anders laat ik je hier achter en neem ik Jermaine mee.”
Jermaine zat verderop aan de bar en lachte naar me. “Please, Marcel, zeg dat je hier blijft. Gun me deze chick!” riep hij naar Marcel. Ik blies een luchtkus naar Jermaine.
Marcel stond op en hielp Stacy met opstaan. “Cockblocker!” riep Jermaine.
Toen Marcel en Stacy waren opgestaan liep ik met ze de zaal uit. Onderweg liep ik naar Jermaine toe en zoende hem op zijn mond. “Niet opgeven jij” zei ik plagerig terwijl ik achter Marcel en Stacy de zaal uitliep.

In het halletje was het stelletje inmiddels verder gevorderd. De jongen had zijn broek open en het meisje stond hem voorovergebogen te pijpen. Ja. Dit meisje leek op mij. “Doei he” zei ik tegen ze terwijl ik naar de deur liep. “Later” zei de jongen. Het meisje mompelde iets wat onverstaanbaar was met zijn pik in haar mond.
Bij de auto deed Marcel de deur voor Stacy open. Toen ze was ingestapt ging hij achterin zitten. Ik stapte in de auto en reed naar Marcel’s huis.

Toen we bij Marcel thuis aangekomen waren was Stacy diep in slaap. Marcel en ik stapte uit. “Ga je die niet meenemen?” vroeg ik aan hem. Hij keek naar Stacy. “Zo kan ik echt niet met haar aankomen. Mijn ouders worden echt boos en dan gaan ze jullie ouders bellen..”
“Laten we dat maar niet doen dan” Zei ik. Ik keek er tegenop om Stacy het huis in te moeten begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Sex chat online

Op zoek naar een volwassen vriend om mee om te gaan en virtueel te verkennen? Videochat.nl is de thuisbasis van…

Na de meeting in van de Valk

Ze ging staan en onze tongen vonden elkaar weer. Ik pakte haar bij haar kont en drukte haar tegen me…

Mijn vakantie verhaal

Weinig later stonden ze op en kwamen ze naar binnen. Ik haastte me vlug weg uit te kamer. Van achter…